Hunden ble fastlenket og forlatt i skogen. 3 dager senere gjør en dyrevenn et utenkelig funn!

Schæferhunden Genesis var ikke spesielt heldig. Den stakkars hunden ble lenket fast i en skog, ved en haug med søppel, og forlatt av eieren sin.

I 3 lange dager sto Genesis og bjeffet for full hals, i håp om at eieren skulle komme tilbake. Men ingen hørte ropene om hjelp.

Etter 3 dager var det noen som bodde i området som hørte hunden og ringte dyrebeskyttelse for å varsle. Alex Kelly var den første personen som ankom stedet, og ble møtt av et grusomt syn.

Genesis stod midt i en haug med søppel og fast bundet fast med en kabel som hadde surret seg rundt det ene beinet hans.

«Hvis det hadde gått en dag til så hadde blodsirkulasjonen stoppet, og hun hadde mistet beinet.» forteller Alex.

Alex gikk forsiktig frem i begynnelsen, men fikk etterhvert hundens tillit.

Han klarte å få løs kabelen som hadde surret seg rundt Genesis’ bein, men skjønte straks at hunden hadde en tøff fortid bak seg.

«Det var opplagt at hun hadde født valper før, som eieren sannsynligvis hadde tjent masse penger på. Og dette er altså takken hun får.» skriver dyrevernorganisasjonen Associated Humane Popcorn Park på Facebook-siden sin.

Heldigvis ble Genesis funnet før det var for sent. Hadde det gått en dag eller to til så hadde hun sannsynligvis ikke vært i live i dag.

Genesis var en nervøs og sjenert hund da hun først ble reddet, men etter redningen, behandling og masse kjærlighet er hun som en helt annen hund.

I videoklippet nedenfor kan du se hvor godt hun har det i dag.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook