Den livredde hunden skal avlives. Men SE reaksjonen når han innser at hun blir reddet!

Det finnes utrolig mange hunder som blir behandlet dårlig hver eneste dag, og det er mange som ikke en gang har et hjem eller en familie. De må kjempe for å overleve i gatene.

Noen er så heldige at de blir plukket opp av dyrevernorganisasjoner, men det trenger ikke nødvendigvis å bety at de kan leve lykkelig resten av sine dager. Mange må avlives, hvis det for eksempel ikke er plass til de lenger, eller hvis de er veldig syke.

Hunden Edie ble forlatt av eierne sine, men ble heldigvis plukket opp fra gaten.

Når hun kom til organisasjonen som reddet henne, var hun underernært og pelsen var full av floker. Og hun var livredd for mennesker. Organisasjonen prøvde å finne et nytt hjem til henne, uten hell – og de hadde egentlig ikke plass til henne.

Derfor valgte de med tungt hjerte å avlive den stakkars hunden. Men så dukket det opp en person som ville gi henne en ny sjanse. Men mannen som skulle adoptere henne måtte først overbevise den livredde hunden….

Mannen prøvde å sette et halsbånd på hunden, men hun skalv bare av frykt og visste ikke hva hun skulle gjøre. Hun hadde ingen positive erfaringer med halsbånd.

Men mannen vant tilliten hennes, sakte men sikkert. Til slutt fikk han på halsbåndet, og Edie la seg inntil armen hans. Hun skjønte at hun endelig var trygg!

Edie innså at mannen ikke ville henne noe vondt. Det var nesten som om hun skjønte at hun ble reddet, og at hun nå hadde en lys fremtid foran seg.

Det hele ble filmet, og det er nesten umulig å ikke bli rørt. Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook