Ingen vil adoptere den hjemløse hunden Sam. Nå har han ventet i over 900 dager på et nytt hjem!

Selv om det er utrolig vanskelig å slå seg til ro med tanken, er det mange hunder som ikke har et trygt hjem. Hunden Sam for eksempel, kalles Storbritannias mest ensomme hund – og det knuser hjertet mitt.

Den stakkars hunden bodde hos en dyrevernsorganisasjon i 900 dager, etter at eieren hans døde bare 6 måneder etter å ha adoptert ham.

Organisasjonens ansatte gjorde alt de kunne for å finne et godt hjem til Sam – men ingen ville adoptere ham.

«Sam har aldri gjort noe galt. Han har bare alltid vært i feil hjem på feil tidspunkt. For øyeblikket er han den hunden som har bodd lengst hos oss. Han er leken, snill og elsker mennesker.» forteller organisasjonens daglige leder Karen Rickards, og fortsetter:

«Vi må finne noen som kan ta seg av ham. Han fortjener ikke noe mindre enn et fantastisk hjem og en kjærlig familie.»

Nå har organisasjonen publisert et innlegg på Facebook-siden sin, i håp om at den ensomme hunden endelig kan få seg et hjem og en familie:

«Sam er en fantastisk hund. Han er morsom og vil garantert få deg til å le. Han er leken og omtenksom, men kan også være litt lat. Han trenger et hjem der han er det eneste dyret. Han må holdes i bånd da han elsker å jage små dyr (ekorn, kaniner og lignende). Han elsker bamser og det beste han vet er å rive de i stykker for å se hva som er inni de. Han er også veldig snill med barn.» skriver organisasjonen.

Det er vanskelig å tro at ingen vil adoptere denne nydelige hunden. Men dessverre er Sam bare en av mange hunder som fortjener så mye mer.

Hvis du vurderer å skaffe deg en hund, velg en hund som virkelig trenger et hjem!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!