Mammaen sender melding til datterens lærer når hunden plutselig oppfører seg rart. Da får hun et uventet svar!

4 år gamle Sadie ble født med Down syndrom og diabetes. Foreldrene skjønte tidlig at det kunne bli vanskelig å føle med blodsukkernivåene hennes, spesielt når hun fortsatt var en baby.

Derfor skaffet de seg en hund ved navn Hero – som skulle vise seg å være en ekte helt.

Alle vet at hunder har en helt utrolig luktesans, men den er faktisk så sterk at de kan kjenne blodsukkernivåer i mennesker, og reagere hvis de er avvikende. Labradoren Hero spesialiserer seg på akkurat dette.

En dag når Sadie var på skolen sin, Deerfiels Elementary School, begynte Hero plutselig å oppføre seg merkelig. Men hunden var hjemme og Sadie var på skolen.

Helt ute av det blå begynte Hero å hyle og skrike hjemme, til mamma Michelles store forundring. Hun skjønte ikke hva hunden prøvde å si, men bestemte seg for å kontakte Sadies lærer for å sjekke at alt stod bra til.

Læreren målte Sadies blodsukker, som hadde falt dramatisk. Om det hadde sunket enda mer kunne hun ha havnet i koma, og i verste fall dødd.

At hunder er i stand til å lukte endringer i blodsukkernivåene til personer de er i nærheten av er ingen nyhet. Men hvordan Hero klarte å oppfatte at Sadie var i fare fra så lang avstand forblir et mysterium.

For en utrolig historie. Hero er virkelig en ekte helt!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


            
Lik oss på Facebook