Familien adopterte en livredd hund som hadde blitt mishandlet. Så fikk den møte sønnen i huset!

Elizabeth Spens og ektemannen er ikke et par som lar seg stoppe av en liten utfordring. Med tre barn og fem dyr, som alle er adoptert fra dyrebeskyttelsen, er huset fullt av liv – men også kjærlighet.

For ett av dyrene er kjærligheten spesielt viktig. Den åtte år gamle pointeren Nora hadde blitt mishandlet av sin tidligere eier, men ingen vet nøyaktig hvor grusomme ting hun har gjennomgått. Det er det bare hun som vet.

Men mishandlingen satte dype spor i Nora. Hun var veldig nervøs, redd for alt, og hadde vanskelig for å stole på folk. Helt til hun møtte Spens-familiens 11 måneder gamle sønn, Archie.

Nå har Archie blitt litt eldre, og i løpet av årene har han og Nora utviklet et helt unikt vennskap. De er uatskillelige bestevenner!

«Hvis Archie bader, står Nora ved siden av og venter på at han skal bli ferdig. Når jeg mater han så vil hun også hoppe opp i fanget. Og hvis Archie går gjennom kjøkkenskapene og kaster ting på gulvet, står Nora og heier på ham.» forteller Elizabeth.

Nora og Archie liker også å ha teselskap sammen.

Elizabeth er ofte med for å fotografere de to når de leker sammen – noe som har resultert i en fantastisk samling av herlige bilder.

Archies søsken er også store dyrevenner:

«Vi har lært barna våre å respektere hunder og dyr, og at de skal behandles godt. Det gjør at hundene stoler på og elsker barna våre, og at alle kan omgås med alle.» sier Elizabeth.

Selv om Nora har en tøff fortid, er det tydelig at hun har senket skuldrene og funnet seg til rette hos Spens-familien – mye takket være hennes beste venn, Archie!

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!