Turisten ser en logrende hale på en øde øy. Så padler han nærmere, og får sjokk av synet som møter ham!

Når amerikaneren Wesley White var på ferie i Belize, gjorde han et utrolig funn. Han padlet rundt i i kajakken sin og utforsket de mange øyene utenfor kysten når han plutselig fikk øye på noe uvanlig.

På en ubebodd liten øy stod det en tynn, utsultet hund – åpenbart overlykkelig for å se Wesley.

Wesley skjønte at Winston, som han døpte hunden, trengte hjelp. Det var nesten bare skinn og ben igjen av det stakkars dyret, som så ut til å ha blitt forlatt ute på øya. Den unge mannen fikk med seg hunden i kajakken, og satte kursen mot fastlandet.

Vel hjemme på hotellet spurte Wesley personalet om hjelp. Da fikk han et par bokser med hundemat, noe Winston satte stor pris på.

Neste morgen tok Wesley med seg hunden til den nærmeste byen, Dangriga, hvor valpen kunne undersøkes av en veterinær, men tiden begynte å bli knapp – neste dag skulle han reise hjem.

Heldigvis fant han en veterinær som kunne gi hunden pleie og midlertidig tak over hodet.

Wesley var lettet over at Winston var i trygge hender, men når han skulle reise hjem kjente han at noe ikke føltes riktig. Derfor bestemte han seg for å ta med hunden hjem til Montana!

Dessverre var det umulig å reise med hunden på grunn av den underernærte hundens tilstand. Winston var rett og slett for syk og svak enda.

Men kort tid etter at han kom hjem til USA, fikk Wesley en god nyhet: Veterinæren i Belize hadde funnet et fosterhjem til Winston. I tillegg begynte hun å sende Wesley bilder og oppdateringer om hvordan det gikk med hunden.

Etter åtte uker i fosterhjemmet, var han omsider klar for å reise!

Wesley dro til flyplassen i Dallas, Texas for å ta i mot Winston – og når han fikk se han igjen, kunne han knapt tro at det var den samme hunden som han fant forlatt på en øde øy!

Nå har Winston funnet seg godt til rette hjemme hos Wesley, og han har også blitt god venn med de to andre hundene hans.

Se Winstons utrolige forvandling i videoen nedenfor.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook