Byggearbeiderne ser en «mystisk skapning» nede i sementen. Får sjokk når de tar en nærmere titt!

En gjeng arbeidere på en sementfabrikk i Arizona i USA fikk seg en skremmende overraskelse da de tok seg en pause en dag.

Langt nede i dyp sement fikk de øye på noe som ved første øyekast lignet på en hund. Men når de tok en nærmere titt, innså de at det var noe helt annet – en vaskebjørn!

Arbeiderne skjønte at tiden var knapp. De måtte hjelpe dyret opp før sementen tørket. De heiset en planke ned til vaskebjørnen, som den kunne klatre opp på. Men det stakkars lille dyret var så utmattet og redd at det tok litt tid før den klarte å komme seg opp.

Pelsen var full av sement som var i ferd med å tørke, og hun falt av planken nesten hver gang hun prøvde å komme seg opp. Men hun nektet å gi opp.

Frivillige fra Southwest Wildlife Conservation Center kom for å hjelpe, og skjønte umiddelbart at situasjonen var alvorlig.

«Jo mer den stakkars vaskebjørnen prøvde, desto fortere sank hun ned.» skriver de på Facebook-siden sin.

Til slutt klarte vaskebjørnen å komme seg helt opp planken.

«Kveldstemperaturen var lav den kvelden og sementen begynte å tørke. Det er et mirakel at hun klarte seg.» skriver SWCC.

Hos veterinæren fikk vaskebjørnen pelsen sin godt vasket, samtidig som de sørget for å holde henne varm. Enkelte steder hadde sementen tørket så mye at de måtte barbere av pelsen.

Så ble hun badet i varmt vann med eddik, for å fjerne de siste restene.

«Nå begynner hun å komme seg etter denne skremmende hendelsen.» skriver SWCC.

For noen fantastiske helter. En stor takk til denne gjengen, både arbeiderne og de frivillige, for innsatsen de gjorde her. De reddet livet til en veldig uheldig vaskebjørn!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!