75-åringen hiver seg inn foran alligatoren og begynner å slåss. For å redde sin elskede hunds liv!

Spør en hvilken som helst hundeeier om hva han er villig til å gjøre for hunden sin, og svaret du får er stort sett det samme: ALT!

Hunder har lenge blitt ansett som menneskets beste venn, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor. De hjelper oss med store og små oppgaver, og fyller livene våre med kjærlighet og glede. Men noen ganger er det hundene våre som trenger vår hjelp.

Da 75 år gamle Buddy Ackerman fra Florida skulle så seg en tur med sin datters elskede Golden retriever, Osi, oppstod det plutselig en livstruende situasjon – men den gamle mannen kastet seg inn med livet som innsats for å redde hundens liv.

Det var når Buddy og Osi gikk langs en liten dam at en alligator plutselig bykset opp av vannet og angrep hunden. Alligatoren bet tak i hunden, men mistet taket så fort Buddy klarte å sparke den i snuten.

Mot alle odds slapp både Buddy og Osi unna med skrekken, takket være Buddys utrolige mot og raske reaksjon.

Nedenfor kan du se en nyhetsreportasje om hendelsen.

Del gjerne den utrolige historien med vennene dine på Facebook!