Kvinnen ser et forlatt bur med et døende dyr i. Når hun kommer nærmere innser hun at tiden er knapp!

Få ting i verden gjør meg sintere enn folk som mishandler uskyldige, hjelpeløse dyr. Men dessverre hører vi historier om slike tilfeller nesten daglig.

For to år siden ble valpen Melanie låst inn i buret sitt, og forlatt midt i en bomullsåker i Mississippi. Heldigvis dukket riktig person opp på riktig sted, til riktig tid.

«Man kunne se sporene etter bilen tydelig. De hadde kjørt ut dit og dumpet henne.» skriver dyrevernsorganisasjonen Tunica Humane Society på Facebook-siden sin.

Det var midt i januar, og dagen før hun ble funnet hadde det blåst opp til storm. Det regnet og var kaldt. Det kunne ha gått skikkelig dårlig hvis ikke de frivillige arbeiderne fra Tunica hadde kommet for å redde henne.

De tok henne med seg, ga henne mat, omsorg og tak over hodet.

Nå trenger hun ikke å lide mer. Hun har til og med fått seg et permanent hjem hos en ny familie, som gir henne alt hun trenger.

Tunica skriver på Facebook at kjærligheten og omsorgen Melanie fikk gjorde en enorm forskjell på kort tid. Hun har sakte men sikkert kommet seg etter den traumatiske opplevelsen.

En stor takk til Tunica Humane Society som reddet livet til denne hjelpeløse valpen. Forhåpentligvis blir den forrige eieren sporet opp og stilt ansvarlig for denne forferdelige handlingen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!