Valpen var helt knust etter å ha mistet moren sin. Så dukket denne gjengen opp!

Valpen Marley var helt alene når redningsteamet «Diasozo Animal Rescue Team» fant han ved siden av en stor motorvei, hvor moren hadde blitt påkjørt og drept. Han var livredd og ville ikke ha kontakt med noen mennesker.

Men redningsgruppen visste at de måtte hjelpe den lille stakkaren, til tross for at han prøvde å bite alle som nærmet seg. Når de endelig fikk tak i valpen, tok de han med seg til en dyrevernsorganisasjon. Der fikk han mat, vann og et trygt sted å sove – men Marley gjorde ikke annet enn å stirre i veggen i et hjørne. Og han bet fortsatt etter folk som nærmet seg.

Marley vært vitne til noe dypt traumatiserende – at moren hans ble påkjørt. Når hunder er redde eller har blitt utsatt for grusomme ting, krøller de seg som regel sammen i et hjørne, akkurat som Marley gjorde.

Det beste man kan gjøre med en hund i en slik situasjon er å prate til den, strekke ut hånden forsiktig, og kanskje gi den noen godbiter – men du må alltid la hunden komme til deg.

Dyrevernsorganisasjonen satte i gang med arbeidet for å vinne Marleys tillit. Han fikk flytte inn i et fosterhjem, hvor han sakte men sikkert begynte å stole på sin nye fosterfar. Psyken til den stakkars lille valpen ble stadig sterkere, og til slutt var han klar for adopsjon.

Marley har nå flyttet inn hos sin nye eier, og det ser ut til at han har lagt morens tragiske bortgang bak seg.

I videoklippet nedenfor kan du se den utrolige utviklingen hans.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!