Bestemoren drar til dyrebeskyttelsen for å adoptere en hund. Men SE hvem hun kommer ut med!

Den 72 år gamle bestemoren Melani Andrews fra California hadde nettopp mistet ektemannen og blitt enke. Så gikk også hunden hennes bort kort tid etter.

Melani satt igjen alene og i sorg. Så begynte barnebarna å mase på henne – ikke for at hun skulle finne seg en ny ektemann. Hun trengte bare noen som kunne holde henne med selskap. En hund for eksempel.

«Jeg var langt nede og følte meg deprimert. Barnebarna mine kom på besøk en kveld og sa at jeg trengte noen som kunne holde meg med selskap.» forteller Melani.

Melani følte at ingen kunne erstatte hunden hun hadde, men bestemte seg til slutt for å dra til den lokale dyrebeskyttelsen for å se hvem som trengte et nytt hjem.

Der møtte hun Jake, en 12 år gammel terrier som hadde kreft og alvorlige problemer med huden. Jakes alder og helse gjorde at ingen var interessert i å adoptere ham – men Melani ble forelsket.

«Det ser ut som han vil bli med, så da tar jeg han med meg hjem.» sa hun til personalet.

Jake hadde ventet lenge på å få seg et ordentlig hjem, og både han og personalet hos dyrebeskyttelsen var overlykkelige over at han endelig fikk det. Jake var også døv og nesten helt blind, men det hadde ingenting å si for Melani.

Hun visste at Jake levde på lånt tid, og ville bare sørge for at den siste tiden hans ble så fin som mulig.

Dessverre har Jake nå gått bort, men de siste månedene hans var fulle av kjærlighet, takket være denne fantastiske kvinnen.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!