Tigermammaen føder en helt livløs unge. Men så slår plutselig instinktet hennes inn!

Livet er fullt av mirakler som man virkelig må sette pris på. Men det største mirakelet er nok livet i seg selv. Et liv som får se dagens lys for første gang er virkelig spektakulært.

Dette er en svært spesiell begivenhet for alle, uansett art eller rase. Men når denne tigermammaen skulle føde, oppstod det noen alvorlige komplikasjoner.

Sumatratigeren er en veldig truet art. Det anslås at det bare finnes rundt 600 av de i verden. Derfor er det viktig at det fødes nye unger, slik at arten ikke dør ut. Men når tigeren Kaitlyn i Australia Zoo fødte ungen sin, var den helt livløs.

Men heldigvis vet Kaitlyn nøyaktig hva hun skal gjøre. Med en gang hun innser at ungen ikke puster, slår morsinstinktet inn. Hun begynner å slikke ungen på brystet og i ansiktet, for å stimulere lungene til å begynne å puste på egen hånd, og for å fjerne væske og andre ting som kan blokkere ungens luftveier. Etter noen nervepirrende minutter gir ungen endelig lyd fra seg – og jubelen slippes løs.

Men så kommer det en ekstra overraskelse…

Se den utrolige hendelsen i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook