Moren ville ikke ha den enøyde katten med fire ører. Men nå har han endelig fått seg et hjem!

Noen ganger går ikke ting helt etter planen når naturen skal skape nytt liv. Det er denne unike katten et godt eksempel på.

Dette er Frankie – katten med fire ører og ett øye!

Frankie ble funnet sammen med broren sin, under et hus i Australia. Familien som fant kattungene tok de umiddelbart med til Geelong Animal Welfare Society, hvor de ble behandlet av en veterinær.

Frankie måtte opereres med en gang, for å fjerne et øye som var fryktelig betent.

Etter operasjonen tok en av GAWS’ frivillige medarbeider, Georgia, med seg Frankie hjem.

Georgia skulle egentlig bare passe på lille Frankie til han kom seg på beina igjen etter operasjonen, men hun falt umiddelbart for den unike katten og bestemte seg for å beholde ham.

«Etter å ha hatt han i hus i et par timer skjønte jeg at han var helt spesiell. Jeg kunne ikke engang tenke tanken på å levere han tilbake til organisasjonen.» forteller hun.

I løpet av årene Georgia har jobbet hos GAWS, har hun tatt med seg over 80 katter hjem og tatt vare på de. Men Frankie er den eneste katten hun har bestemt seg for å beholde.

Men Georgia var ikke den eneste som forelsket seg i den spesielle katten. Arthur, Georgias sønn, er nå bestevenn med Frankie.

Frankie fikk ingen god start på livet. Han og broren ble forlatt av moren, men heldigvis havnet han til slutt i trygge hender. Takk til Georgia for at hun ser forbi de fysiske abnormitetene og heller fokuserer på det vakre indre. Det har mange godt av å lære av!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!