Moren finner babyen utenfor sengen sin. Så avslører et skjult kamera at noen har vært på rommet hennes!

Å være småbarnsforeldre er ikke alltid lett. Det er selvfølgelig en fantastisk tid med mye kjærlighet og latter, men små barn er ofte veldig glad i å tøye grenser.

Men alle øyeblikkene er minner man har for livet. Både utfordringene og alle de hyggelige stundene.

Når foreldrene til 15 måneder gamle Chloe oppdaget at hun hadde begynt å klatre ut av sengen sin om natten, visste de ikke helt hvorfor hun gjorde det, eller hvordan hun fikk det til. Derfor satte de opp et videokamera på Chloes soverom.

Bildene kameraet fanget opp sjokkerte foreldrene. Det viste seg nemlig at det var familiens to hunder, Golden retrieverne Colby og Bleu, som brøt seg inn for å vekke Chloe. Årsaken var dog ikke så vanskelig å tenke seg til…

Chloe er veldig glad i å dele maten sin med hundene, noe som har ført til at de har begynt å vekke henne midt på natten for å få henne til å gi de noe godt å spise.

«Colby har alltid pleid å legge seg under Chloes barnestol hver kveld, i håp om at han får seg en matbit. Nå har hun blitt så stor at hun rekker opp til søppelbøtta, og det skjer stadig vekk at hun fisker ut noe derfra og gir til hundene.» forteller pappa Chris.

Det er utrolig hvor mye rart som kan skje når man har småbarn i hus – men med utspekulerte husdyr i tillegg til barn bør man virkelig være på vakt!

Se videoen fra det skjulte kameraet nedenfor.

DEL gjerne klippet med vennene dine på Facebook!


      
  
      
Lik oss på Facebook