Dommeren var lei av alle dyreplagerne. Så han bestemte seg for å la dem smake sin egen medisin!

Selv om det er fullt mulig for mennesker og dyr å leve i harmoni med hverandre, finnes det alltid hjerteløse folk som utsetter dyr, både kjæledyr og ville dyr, for grusomme ting.

Samtidig er det også mange dyremishandlere som slipper unna ugjerningene sine uten å bli straffet skikkelig. Det var amerikanske Michael Cicconetti lei av.

Michael er en ekte dyrevenn. Han fikk sin første hund da han var en liten gutt, og siden har han elsket de firbente dyrene.

I dag har han en 10 år gammel hund som heter Kasey.

Til daglig jobber Michael som dommer, og han har blitt kjent for å gi dyremishandlere noe utradisjonelle straffer.

Et eksempel på dette er en dom han ga til en kvinne som hadde neglisjert hunden sin helt. Hun lot hunden sin ligge i rot og søppel, og sin egen urin og avføring i lange perioder uten å vaske ham. Da bestemte Michael seg for å la henne smake sin egen medisin.

Kvinnen ble pålagt å tilbringe en hel dag på søppeldynga, hvor hun måtte plukke søppel og reflektere over måten hun hadde behandlet hunden på.

«Jeg vil at vi skal finne de mest skitne plassene, hvor det stinker helt forferdelig, og jeg vil at du skal sitte der i 8 timer fra i morgen tidlig, og tenke på hva du har utsatt hunden din for.» sa han til kvinnen.

Hva synes du om de utradisjonelle metodene til dommeren?

Se nyhetsreportasjen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook