Hunden skjelver av frykt når familien dumper han om søppel. Årsaken er hjerteskjærende!

Alle hunder fortjener å leve et liv med verdighet, kjærlighet og respekt. Det er for de aller fleste en selvfølge, men dessverre finnes det hjerteløse folk.

Den tre år gamle hunden Rocco trodde han var et elsket medlem av familien som hadde hatt han siden han var en liten valp. Men plutselig dumpet de ham som om han var søppel. Årsaken? De ventet barn og hadde ikke tid til ham.

Rocco skalv av frykt da han ble dumpet utenfor en dyrevernsorganisasjon, helt uvitende om hva framtiden ville bringe. Det eneste han visste var at familien ikke kom tilbake.

Organisasjonen publiserte et bilde av den stakkars hunden på Facebook, i håp om at noen ville adoptere ham.

Og heldigvis tok det ikke lang tid før noen tok kontakt. Preethi Pillaipakkam meldte seg om interessert. Hun ble helt knust av å høre at Rocco ble dumpet fordi familien skulle få barn. Hun skjønte også at familien hadde sluttet å bry seg om hunden lenge før de dumpet han – han var fryktelig underernært.

Hunder av denne rasen veier vanligvis mellom 36 og 43 kilo, men Rocco veide bare 27 kilo når Preethi adopterte ham.

«Han var veldig sky og redd for å sette seg i bilen. Han gjemte seg bak setet i bilen og virket veldig stresset.» forteller hun.

Preethi hadde allerede en hund av samme rase, noe som gjorde overgangen mye enklere for Rocco. Han fikk seg umiddelbart en lekekamerat.

Rocco har sakte men sikkert funnet seg til rette hos sin nye familie, og ser ut til å trives mer enn han noen gang har gjort.

Preethi har også utvidet familien sin etter at hun adopterte Rocco, men i motsetning til de forrige eierne hans finner hun tid til både hunder og barn.

Hun forteller at Rocco og Katja, den andre hunden, kommer godt overens med hverandre og med babyen.

«Det er så fantastisk å se hvor forsiktige og snille de er med babyer!» sier hun.

Det gjorde virkelig vondt å se at de forrige eierne til Rocco brydde seg så lite om han. Heldigvis endte han til slutt opp hos en enda bedre familie!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!