Kvinnen finner en bevisstløs hund i veikanten. Så ser hun plutselig at den rører på hodet!

Judy Obregon Rossell har viet livet sitt til å hjelpe hunder i nød. Hun har sett mange hunder i ulike situasjoner opp gjennom årene, men ett tilfelle skiller seg ut litt ekstra.

Hver dag går Judy seg en tur til innsjøen Echo Lake of Fort Worth i Texas. Innsjøen har blitt et godt kjent sted i USA, men dessverre av helt forferdelige årsaker. Det er nemlig et populært sted for folk å dumpe kjæledyrene sine når de ikke vil ha de lenger.

Når Judy en dag fikk øye på hunden Mercy i veikanten, var hun overbevist om at den var død. Hun gikk nærmere for å ta en titt og hunden bare lå der helt urørlig. Det var ikke den første gangen hun fant en død hun ved Echo Lake, så det var ikke sjokkerende – men det var fortsatt tungt.

Men så rørte hunden plutselig litt på hodet!

Hun var riktignok ikke i noen god tilstand, men hun var i live!

«Vi vet ikke hva som hadde skjedd med henne, men utfra skadene hun hadde kan vi bare anta det verste.» skriver Judy på Facebook.

Mercy hadde flere bristede og brukne ben og måtte ha behandling umiddelbart.

«Det er virkelig urovekkende at Mercy måtte leve sammen med så ondskapsfulle mennesker i en ung alder. Jeg vil ikke engang tenke på det!» fortsetter Judy.

Det var ingen tvil om at Mercy hadde blitt mishandlet av sin tidligere eier. Hun hadde skader på magen som indikerte at hun hadde vært bundet fast eller blitt pisket med et slags tau. Men heldigvis for Mercy pleier Judy å gå turer i området hvor hun ble dumpet av sin forrige eier.

Mercy ble behandlet av veterinærene og ble gradvis bedre. Etter noen måneder var hun tilbake til sitt tidligere jeg.

En stor takk til Judy for det fantastiske arbeidet hun gjør.

Møt Mercy i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!