Kvinnen dumpet hunden i søpla og flyttet til kjæresten. Nå har hun endelig fått straffen sin!

Å lese om dyr som behandles dårlig er noe som alltid kommer til å gjøre vondt. Men dessverre finnes det mange folk som behandlet kjæledyrene sine søppel, så slike historier finnes det nok av.

Eieren av denne hunden ga åpenbart blanke. Hun dumpet hunden Fawna i søppelbøtta når hun skulle flytte inn hos kjæresten sin.

Det gikk heldigvis bra for den stakkars hunden – men kvinnen fikk kjenne på konsekvensene.

Fawna ble funnet av søppelmannen Nathan Binnie, etter å ha ligget i søppelbøtta i 3 dager. Nathan kunne ikke tro sine egne øyne. Han ga Fawna matpakken sin og tok henne med til organisasjonen Humane Society of Westmoreland County.

Der ble det raskt avslørt at hunden var merket med en ID-brikke, noe som gjorde det enkelt å finne den ansvarlige.

Eieren ble senere arrestert av politiet. Hun måtte gjennomgå en psykisk vurdering og fikk en bot på over 5000 kroner.

Veterinæren som tok seg av hunden, Megan Fritz, ble umiddelbart forelsket. Hun ga Fawna så mye mat og kjærlighet som hun kunne, og det tok ikke lang tid før den magre hunden var tilbake til sin normale vekt igjen.

Men det beste av alt var at Megan bestemte seg for å adoptere henne. Nå bor Fawna hjemme hos henne og har det bedre enn noensinne.

«Historien hennes er veldig inspirerende.» sier Megan.

Det er så fint å se at det endte godt for den stakkars hunden, og at den tidligere eieren ble straffet – selv om straffen gjerne kunne ha vært strengere…

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook