Ingen skjønner hvorfor hunden jager fremmede folk. Så innser noen plutselig hva han egentlig vil!

Dessverre er ikke alle dyr så heldige at de har et trygt sted de kan kalle hjem. Mange bor på gaten, hvor hver eneste dag er en kamp for å overleve.

Slik var livet for hunden Buzu.

Hver gang noen prøvde å nærme seg Buzu, jagde han de bort. Helt til en person skjønte hva den lille hunden egentlig ville – og bestemte seg for å hjelpe han.

Buzu bodde i en liten by i Romania. Han verken familie eller et hjem, bortsett fra en pappeske en snill person hadde laget et lite hus av til ham.

Hver gang noen gikk forbi papphuset hans, løp han etter de – men ingen ville ha noe med den stakkars hunden å gjøre. Men så var det en person som skjønte hva hunden egentlig ville – å ha litt selskap.

Organisasjonen Howl of A Dog ble kontaktet av en person som hadde gått forbi Buzu på gaten. Når organisasjonens frivillige arbeidere dro dit for å hjelpe Buzu, ble de møtt av et trist syn.

Buzus pels var helt dekket av lopper, og noen steder hadde han ikke engang pels. Han var en trist hund som så ut til å ha akseptert sitt ensomme liv.

I begynnelsen var han veldig skeptisk til de frivillige fra Howl of A Dog, og turte ikke å komme så tett innpå de. De kastet noen godbiter til ham for å vise han at de var der for å hjelpe.

Til slutt fikk de tilliten hans, og halen begynte å logre.

Buzu ble først tatt med til en veterinær, hvor han ble behandlet for lopper og andre insekter. Så fikk han bo hos Howl of A Dog. Der ble han boende i 1 år, helt til han ble adoptert av Emma, som bor i London.

Hver bursdag får han bursdagskake og en stor tallerken med skinke. Han har til og med fått seg en lillesøster som han elsker utrolig høyt.

Takket vær organisasjonen Howl of A Dog og Emma, har Buzu nå fått et helt nytt liv!

Forhåpentligvis kan han legge fortiden bak seg, og se frem til masse glede og kjærlighet i sitt nye hjem, men sin nye familie.

Møt Buzu i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!