Familien flyttet inn i det nye huset sitt. Så fant de et brev fra den tidligere eieren!

Når Miranda og familien kjøpte sin første bolig, var gleden stor. Men etter å ha overtatt nøklene og flyttet inn, fant de et brev på kjøkkenet – med en forespørsel fra husets tidligere eier.

I det håndskrevne brevet spør den tidligere eieren om husets nye eierew kan ta seg av en gammel katt som bor i hagen.

«Velkommen til vårt elskede hjem!

Vi håper dere nyter det. Det er imidlertid én ting vi må spørre dere om. Dere trenger ikke å gjøre det, men det hadde vært veldig fint hvis dere gjorde det. I hagen bor det en gammel katt. Han ble født i hagen for 12 år siden, og er ganske vill av seg. Han har en skadet pote, men vil ikke la noen komme nært ham. Vi har matet ham to ganger om dagen i fire år. Vi mater ham med tørr- eller våtfôr, og setter også ut vann til ham. Vi har også kjøpt et lite hus til ham, så han har ly når det regner og snør. Vi hadde blitt utrolig takknemlig hvis dere fortsatte å ta vare på ham. Det gjør vondt for oss å reise fra ham.

Takk, og lykke til med det nye hjemmet deres!»

«Etter å ha lest brevet så jeg bort på glassdøren som fører ut til hagen, og der var han!» sier Miranda.

Razum, som hun nå kaller katten, var ekstremt heldig. Familien elsker nemlig dyr, og har fem katter fra før. Derfor var det en selvfølge at hagekatten også skulle bli en del av familien.

Men Razum var veldig sjenert. Han var takknemlig for å få mat og drikke, men ville ikke la noen, verken katter eller mennesker, komme i nærheten av ham.

Miranda har dog ikke gitt opp, og tror at katten bare trenger litt tid til å få tillit til familien og de andre kattene deres.

Kanskje kommer Razum én dag inn i varmen og blir en ordentlig del av familien, men inntil videre sier han seg fornøyd med å hente maten han får servert i hagen.

For en fantastisk historie!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!