Den utsultede hunden var strandet på en øde øy. Men SE hvem som plutselig dukker opp!

Få ting er verre enn å se uskyldige dyr lide, men dessverre skjer det mye uhyggelig i den ellers nydelige verdenen vi lever i.

Bare se på hunden Winston og historien hans.

Fotografen Wesley White reiste til Belize i desember i fjor for å jobbe, men også for å feriere litt. Det vakre lille landet var en perfekt destinasjon for en fotograf som Wesley.

Men det var ikke bare fryd og gammen…

Da han var ut og padlet en kajakktur på utkikk etter et fint sted å ha en picknick, fant Wesley en liten øy, helt uten innbyggere. Trodde han.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Winston the Island Dog (@winston_bz)

Men når han padlet inn mot øya, så han plutselig at det lå en hund ved havnen. Den stakkars hunden var ekstremt underernært og så døende ut. Wesley kunne nesten se hvert eneste ben gjennom huden på hunden.

Selv om hunden åpenbart ikke hadde det bra, virket den glad for å se Wesley. Han logret vilt med halen.

«Hjertet mitt eksploderte. Han hadde bare ventet og ventet på at noen skulle dukke opp.» sier Wesley til Animal Channel.

Han skjønte at hunden ikke ville overleve lenge hvis han ble igjen på øya, så Wesley tok med seg hunden i kajakken.

Selv om han egentlig bare skulle være i Belize for en liten periode, ville ikke Welsey reise hjem før han var helt sikkert på at hunden hadde det bra.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Winston the Island Dog (@winston_bz)

Når han hadde padlet seg inn til fastlandet, kontaktet Wesley de lokale myndighetene, som sørget for at hunden raskt fikk den hjelpen han trengte. Hunden døpte han til Winston.

«Winston ble funnet med alvorlige infeksjoner og var kraftig underernært. Ellers var han i relativt god stand.» skriver Wesley på Instagram-siden sin.

Wesley tilbrakte de to siste dagene i Belize ved Winstons side, for å forsikre seg om at hunden klarte seg. Men når han skulle reise hjem til USA igjen, ble han knust.

«Det var som om jeg bare ga opp og forlot den stakkars hunden.» sier han.

Vel hjemme klarte han ikke å få hunden ut av tankene sine. Han vurderte til og med å adoptere hjem Winston, men han hadde to valper fra før og var litt usikker på hvordan det ville gå.

To måneder gikk og Wesley klarte fortsatt ikke å glemme Winston – men nå hadde han bestemt seg.

Han kontaktet myndighetene i Belize for å sette i gang prosessen med å adoptere Winston. Og da alle papirene var i orden, fikk han omsider møte hunden igjen.

Wesley fløy fra Montana til Texas for å ta i mot Winston, og gjensynsgleden var enorm!

Nå bor Winston hjemme hos Wesley, mannen som reddet livet hans. Hjemme hos familien i Montana får han så mye mat og drikke som han trenger, han får leke med de andre hundene, og han mye kjærlighet.

For en fantastisk slutt!

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook