Ingen ville ha katten Toby på grunn av det rare ansiktet hans. Men se reaksjonen når han endelig adopteres!

Katten Toby er bare seks år gammel, men han ser mye eldre ut. Det er fordi han ble født med den sjeldne sykdommen Ehlers-Danlos Syndrom (EDS), en sykdom som gjør pelsen veldig skjør og som gjør at ansiktet ser veldig pløsete ut.

«Kroppen hans produserer ikke nok collagen. Pelsen vedlikeholdes derfor ikke så bra som den burde, og katten blir mer utsatt for sår.» forteller eieren Georginia Price.

Men det hindret ikke henne i å adoptere Toby, i motsetning til alle andre.

Ingen ville adoptere Toby, sannsynligvis på grunn av den uvanlige sykdommen hans. Men Georgina ble forelsket i ham med en gang, og overtalte ektemannen sin til å adoptere katten. Paret hadde også en katt fra før, som heter Quinton.

«Når vi adopterte ham veide han 5,7 kilo, selv om han var ganske liten. Men det var mye på grunn av pelsen. Toby er en veldig glad og fin katt, og nå er han for første gang i sitt liv elsket!» sier Georgina.

«Quinton er som en storebror for Toby, som passer godt på han.»

På grunn av den spesielle tilstanden hans, må Toby tas ekstra godt vare på.

«Vi gjør så godt vi kan ved å klippe klørne hans ofte og holde huset rent. Vi føler oss egentlig ganske heldig siden tilstanden er relativt ufarlig.»

For en fantastisk katt! Det er utrolig fint å se at han omsider fikk seg et ordentlig hjem, men en familie som virkelig elsker ham.

Møt unike Toby i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook