Hesten flykter fra flammene og setter seg fast i bassenget. Men se hva hun gjør for å takke sine redningsmenn!

De enorme skogbrannene i California i fjor etterlot en kvart million mennesker hjemløse, og kostet minst 44 mennesker livet. Men det var ikke bare mennesker og materielle eiendeler det gikk ut over. Mange dyr ble også rammet.

Jeff Hill bodde i Paradise City, et av stedene som ble hardest rammet av brannene. Han kjørte rundt i nabolaget for å se om det var noen naboer som trengte hjelp i alt kaoset, men synet som plutselig møtte ham i nabolaget var han langt fra forberedt på.

I bassenget utenfor et av husene i nabolaget lå det en hest – som ikke om seg opp.

«Hun så ut til å ha gitt opp. Hun skjønte at enden var nær. Vi vet ikke hvor lenge hun hadde ligget der, men hun skalv ukontrollerbart. Hun ble sittende fast oppå bassengets lokk, noe som reddet henne fra å drukne.» skriver Jeff på Facebook.

Jeff løsnet lokket og tok det av, slik at hesten kunne på godt fotfeste på bunnen av bassenget.

Etter å hjulpet henne opp på land, stoppet hesten opp ved siden av Jeff.

«Hun kom bort til meg, ristet av seg litt, og ga oss litt kjærlighet i noen minutter. Hun så ut til å ville takke oss for redningen og vise oss at det gikk bra med henne.» skriver Jeff videre på Facebook.

Hesten hadde sannsynligvis blitt tiltrukket av bassenget for å kjøle seg ned i den ekstreme varmen. Heldigvis gikk det bra med henne!

En stor takk i Jeff som tok seg tid til å se om noen andre trengte hjelp.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook