Hunden ble dumpet av eierne på nyttårsaften. Nå ligger hun alene og venter på at de skal komme tilbake!

Ingen ekte dyrevenn ville ha forlatt sin beste firbente venn. Det er helt ubegripelig at det finnes mennesker der ute som får seg selv til å etterlate kjæledyrene sine alene.

Den stakkars hunden Camilla ble forlatt av familien sin på nyttårsaften, når familien flyttet fra huset sitt i Dallas i USA. De kastet fra seg en hel haug med søppel på fortauet, og dumpet Camilla med bare et lite teppe.

Hunden fikk ikke engang en skål med mat eller vann. Familien bare forlot henne. Men Camilla ga ikke opp. Hun ventet spent på at familien skulle komme tilbake.

Det gjorde de dessverre ikke. Men heldigvis fant Marina Tarashevska, en av grunnleggerne av Dallas DogRRR, den forlatte hunden. Hun skjønte ikke hvorfor den bare lå der på gaten.

«Det var kaldt og det regnet mye. Hunden lå på et teppe og nektet å forlate stedet.» forteller Patti Dawson, presidenten for organisasjonen Dallas DogRRR.

«Jeg tror at hun trodde familien skulle komme tilbake.»

Marina snakket med noen av naboene i området, som kunne bekrefte at hunden hadde blitt forlatt der med vilje. Hun bestemte seg da for å ta med seg hunden.

Men det skulle vise seg å være enklere sagt enn gjort – for hunden ville overhode ikke forlate stedet.

Da prøve hun å dra hunden derfra på teppet. Det tok henne over en time, men til slutt fikk Marina med seg hunden hjem – hvor hun også har en kennel.

«Man kunne klappe henne, men hun var livredd. Hun ville ikke få øyekontakt med noen og gikk bare med hodet hengende ned.»

Marina skjønte hvorfor hunden var så redd. Hun hadde sår langs nakken og rundt ørene.

«Veterinæren sa at det sannsynligvis var merker etter et kjede, og at hun hadde blitt holdt mye ute.» forteller hun.

Camilla sårene rundt nakken behandlet, og har nå overvunnet frykten sin. Ifølge Patti, presidenten for Dallas DogRRR, føler hun seg nå mye tryggere på folk.

Camilla bor nå i et fosterhjem, hvor hun venter på å bli adoptert av en ny familie.

Det er utrolig trist at denne nydelige hunden måtte oppleve å bli forlatt av de hun elsket mest av alt, men heldigvis finnes det folk som gjør alt de kan for at dyr skal ha det godt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook