Deprimert hund ble funnet med dype sår over hele kroppen. Men SE hvordan hun har det i dag!

Det skulle ikke mye til for å se at hunden Harper var dypt traumatisert. Den stakkars huden hadde lidd gjennom hele livet.

Når sjefen for en dyrevernsorganisasjon i Orlando i USA, Natalie Oliveri, fant hunden, kunne hun ikke tro sine egne øyne.

Organisasjonen Redland Rock Pit Abandoned Dog Project gir hver dag mat til omlag 100 hjemløse hunder i byen Orlando.

Ifølge Jessie Pena, en av organisasjonens frivillige, finnes det rundt 1000 hjemløse hunder i Redland-området i Florida.

Hunden Harper var en av disse, og hun var både deprimert og redd da hun ble funnet. Når Natalie så den stakkars hunden, visste hun at de måtte hjelpe henne.

Hunden ble umiddelbart fraktet til en veterinær for behandling. Veterinæren konstaterte at Harper hadde store infeksjoner og hun led av anemi.

Heldigvis gikk det greit å gjenopprette den fysiske helsen hennes, men det harde livet hadde satt sine psykiske spor på hunden.

Natalie forteller at Harper i flere dager ikke ville gjøre noe som helst. Hun lå helt i ro for seg selv og gråt.

Men heldigvis fant Natalie en snill og kjærlig kvinne som ville adoptere Harper. Nå bor hun hos Cheryl Kessler, hvor hun endelig kan føle seg trygg og elsket.

Harper fikk føle kjærlighet for første gang i sitt liv.

Hun har det mye bedre hos sin nye eier!

Ingen vet nøyaktig hva som hadde skjedd med Harper, men det hadde ihvertfall satt dype spor. Derfor er det ekstra godt å se at livet hennes nå har snudd helt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook