Et videokamera avslører hvordan politimannen behandler hunden. Nå sprer klippet seg som ild i tørt gress!

Politihunder er fantastiske på så mange måter. De hjelper politiet med å fange skurker, snuser seg frem til narkotika og sprengstoff, og bidrar til et tryggere samfunn – alltid med stor entusiasme og glede.

Men dessverre er ikke mennesker alltid like snille og gode.

Alle dyr fortjener å bli behandlet med respekt. Men det er ikke denne politimannen fra Hammond Police Department i Indiana enig i.

En lokal beboer så hvordan politimannen behandlet hunden sin, og tok umiddelbart frem mobiltelefonen for å filme det sjokkerende synet.

I videoklippet ser man at politimannen løfter hunden i været etter båndet og nakken, og lar han henge i luften i noen sekunder. Så pisker han hunden med båndet. Hunden skal ikke ha oppført seg aggressivt før politimannen gjorde dette.

Mannen som filmet klippet delte videoen på internett, hvor den har fått stor medfart. Tusenvis av mennesker har delt videoen, og uttrykt avsky mot politimannens behandling av det stakkars dyret.

I en uttalelse til nyhetskanalen NBC Chicago forteller Hammond Police Department dog at politihunden på ingen som helst måte ble plaget eller skadet av hendelsen.

Se videoklippet selv nedenfor.

Vi mener at dette er helt feil måte å behandle en hund på. Hva synes du?

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook