Elefanten Dumbo tvinges til å danse og underholde. Men han har det helt forferdelig!

Organisasjonen Moving Animals publiserte nylig noen rystende bilder på Facebook-siden sin. Bildene var av en liten elefant i Phuket Zoo i Thailand.

Etter at bildene ble publisert, raste dyreelskere fra hele verden. Den stakkars lille elefanten, som heter Dumbo, var underernært og hadde brudd i begge bakbenene – men han ble likevel tvunget til å danse og underholde turistene.

Moving Animals gjorde alt de kunne for å redde den stakkars elefanten fra de forferdelige forholdene. De engasjerte mange mennesker, og samlet iløpet av bare 2 uker inn underskrifter fra over 200.000 personer. Men Dumbos liv kunne dessverre ikke reddes.

«Han hadde infeksjoner som gjorde at han hadde konstant diaré. Det forårsaket også at kroppen hans ikke klarte å ta opp den næringen han trengte fra maten han fikk.» forteller en av Moving Animals veterinærer.

Nå har elefanten Dumbo blitt avlivet fordi helsen hans var så dårlig, og Moving Animals har begynt å jobbe for å få hele dyreparken stengt for godt.

Ingen dyr fortjener å bli behandlet på denne måten bare fordi mennesker skal underholdes og tjene penger!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook