En pitbull uten bånd løper rett mot et gråtende barn. Så oppdager eieren det utenkelige!

Hunderasen pitbull har lenge hatt et dårlig rykte. Mange tror de er aggressive, farlige og utilregnelige dyr.

Men de som vet mye om hunder, vet at alt dette ikke er sant. For litt over en uke siden, skrev Stacie Rae English et innlegg på Facebook, som virkelig er verdt å dele:

«Broren min var ute med pitbull/labradorblandingen sin Hurley i nabolaget vårt rundt kl 10 på kvelden. Han går vanligvis tur med hunden sent på kvelden så han slipper å ha han i bånd. Han elsker å gå fritt rundt og utforske alle de forskjellige duftene.

Men plutselig hørte de et barn skrike høyt – og Hurley løp avgårde mot skriket. Broren min løp like etter, og så at Hurley bet tak i en slange, og kastet den bort fra det gråtende barnet.

Den lille gutten løp bort til morens bil, og de kjørte av sted før broren min rakk å snakke med de (vi antar at de kjørte rett til legevakta for å sjekke om gutten hadde blitt bitt). Broren min ringte til viltnemnda, som kom sammen med det lokale politiet for å kontrollere stedet.

De ba om å få se på Hurley for å sjekke om han hadde blitt bitt. Og til min brors store forskrekkelse blødde han fra halsen og han hadde hovnet opp. Hunden ble derfor hastet til nærmeste veterinærklinikk, hvor han kunne overvåkes gjennom natten.

Hurley og broren min kom hjem i morges, og hunden er heldigvis på bedringens vei.

Det viste seg senere at den lille gutten hadde snublet over et slangehull, men Hurley klarte (forhåpentligvis) å redde ham fra slangen. Vi prøver fortsatt å finne ut hvem gutten og moren var, for å forsikre oss om at det gikk bra med ham.

Dette er pitbullhelten vår, og vi vil gjerne at historien spres!»

For et utrolig mot. Hurley er et veldig godt bevis på at pitbuller er like snille og omsorgsfulle som andre hunderaser. Det er ikke rasen som avgjør om en hund er farlig eller ikke – det er eieren.

Del gjerne artikkelen med vennene dine om du er enig!

Lik oss på Facebook