Mystisk trekasse med hull i stoppet på flyplass. Tollerne kan ikke tro sine egne øyne når de åpner den!

Flyplasser er noen av verdens travleste steder. De er alltid fulle av reiseglade folk, og alt er i konstant bevegelse. Hundretusenvis av passasjerer skal inn og ut av fly, butikker og restauranter, og flere tonn med bagasje skal fraktes rundt omkring.

For de som jobber på en flyplass kan arbeidsdagen derfor være ganske hektisk. Da gjelder det å være ekstra oppmerksom – og holde øynene åpne for mistenkelige personer, objekter eller hendelser.

I mars i 2017 gjorde tollerne på flyplassen i Beirut i Libanon en hårreisende oppdagelse. Det hele startet med en mystisk boks.

På siden av boksen var det boret flere hull. Boksen var helt umerket, bortsett fra en fraktseddel med et nummer på. Men det var ingen informasjon om verken avsender eller mottaker.

Tollerne fant imidlertid ut at boksen var på vei til Syria – men før de sendte den videre bestemte de seg for å åpne den. Og synet som møtte dem var sjokkerende…

Boksen inneholdt nemlig tre små, levende sibirske tigere. De stakkars dyrene var dehydrert, sultende, dekket av egen urin og fulle av larver.

Det viste seg at tigerungene hadde kommet med fly fra Ukraina, og at de skulle selges til en dyrepark i Syria.

Dyrevernorganisasjonen Animals Lebanon tok umiddelbart hånd om tigrene. Nå har de fått mat, drikke, pleie og kjærlighet, og et trygt sted å bo.

Hvis det ikke hadde vært for tollerne på flyplassen og arbeiderne hos Animals Lebanon, kunne de små tigrene ha gått en mørk fremtid i vente.

Se videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook