Den nyfødte babyen ble gravlagt levende av moren. Så ble den reddet av en trebent hund!

Når en 15 år gammel jente fra Chum Phuang-distriktet i Thailand ble gravid, visste ikke den unge jenta hva hun skulle gjøre. Hun hadde ikke råd til abort og hun turte ikke å si noe til foreldrene.

Men det jenta bestemte seg for å gjøre da er helt grusomt…

Like etter å ha født en gutt, tok hun med seg babyen i skogen – og begravde den levende!

Men heldigvis ble den nyfødte guttens liv reddet, takket være en trebeint hund ved navn Ping Pong.

Nisaika, en 41 år gammel bonde, var ute i hagen sin når han plutselig hørte kraftige skrik fra en hund fra skogen. Han løp umiddelbart etter lyden og fant Ping Pong.

Ping Pong ga uttrykk for at han hadde funnet noe, og Nisaika hjalp han med å grave – og fant til sin store forskrekkelse den nyfødte babyen.

Babyen var utrolig nok i live, men ble umiddelbart fraktet til nærmeste sykehus. Det er uvisst hvor lenge gutten hadde vært begravd i skogen, men legene på sykehuset kunne heldigvis konstatere at babyen ikke var syk eller skadet på noe vis.

Det thailandske politiet jobber nå med å ta ut tiltale mot tenåringsmoren, men må ta i betraktning at også hun er et barn.

Etter den hårreisende hendelsen hylles Ping Pong nå som en stor helt i hele Thailand. Hunden, som mistet følelsen i det ene benet sitt for en stund siden, brukte luktesansen sin til å finne den gravlagte babyen – og holdt vakt ved babyen til hjelpen kom.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook