Kvinnen finner en døende hest i grøften. Så tar hun en nærmere titt og ser noe grusomt i hestens øyne!

Vi har alle opplevd øyeblikk i livet hvor ordet «skjebne» er det eneste som kan beskrive det som skjer. Det kan være at vi møter nye mennesker, får nye jobbmuligheter, eller at noe annet klaffer bra.

Kelsey hadde et slikt øyeblikk, men det var ikke av det morsomme eller koselige slaget. På veien hjem fra et loppemarked med sin mor fant hun en hest i veikanten – som ikke hadde det bra.

Kelsey satt i passasjersetet på morens bil når hun la merke til at det lå noe i grøften. Hun ba moren om å stoppe bilen, gikk nærmere for å se, og fikk frysninger nedover hele ryggen.

I grøften lå det en hest, men det var nesten bare skinn og ben igjen av den. Det stakkars dyret var utmagret og så ut til å være i store smerter.

Kelsey og moren hjalp hesten opp på beina, noe som ikke var en enkel oppgave – men de lyktes til slutt.

Kelsey skjønte at de ikke kunne forlate hesten der. De hadde hjulpet den opp på beina, men det føltes ikke riktig å bare dra videre, så hun tok med seg hesten og begynte å gå hjem – en 14 kilometer lang tur.

Vel hjemme fikk den utmagrede hesten mat og medisinsk hjelp. Den hadde store sår på beina og betennelse i begge øynene. Kelsey kunne ikke forstå hvordan noen kunne behandle et dyr så dårlig. Og selv om hun reddet hesten fra grøften, var det ingen garanti for at den ville overleve.

Men Kelsey nektet å gi opp håpet. Hun passet på hesten de neste fire dagene, og sørget for at den fikk alt den trengte.

Hver andre time ringte det en alarm hos Kelsey, og hun gikk ut i stallen for å se til pasienten. Hun ga hesten navnet Sonny, og etter noen dager kunne Kelsey se at det harde arbeidet ga uttelling: hesten ble helt frisk igjen!

Det utrolige med denne historien er at Kelsey og moren vanligvis pleier å ta en annen vei når de skal hjem. Men siden de valgte denne veien akkurat denne dagen, ble livet til en hest reddet.

Møt Kelsey og hesten i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook