Hunden ble reddet fra en mørk kjeller. Men SE på reaksjonen når hun ser solen for første gang!

Ingen dyr fortjener å leve i fangenskap. De er alle frie individer som fortjener å leve fritt. Men dessverre finnes det mange hjerteløse mennesker…

Denne hunden hadde levd hele livet sitt innelåst i en mørk kjeller – og hun hadde aldri sett solen.

Hunden, som kalles B.B., ble funnet i en kjeller i Cabarrus County i USA, og så nesten ikke ut som en hund når hun ble funnet.

Den stakkars puddelen veide bare litt over ett kilo og hadde bare tre tenner. Resten av tennene hadde råtnet bort.

Hunden ble funnet etter at et anonymt tips førte til ransaking av en eiendom. I tillegg til puddelen ble 104 andre hunder, 20 katter og 3 geiter funnet under forferdelige forhold – men puddelen hadde det verst.

Puddelen bodde i et trangt bur i en mørk kjeller, som ikke engang hadde ventilasjon. Men heldigvis tok lidelsen når eiendommen ble ransaket. Da ble den lille puddelen adoptert av Brenda Tortoreo.

«Hun var så liten og hjelpeløs da vi fant henne.» sier Jessica Laughiniger, lederen ved dyrevernsorganisasjonen som fant hunden.

Den lille puddelen hadde aldri sett dagslys og nesten ikke vært i kontakt med mennesker.

«Jeg la hånden min på buret og prøvde å la henne snuse litt på meg. Men hun virket veldig nølende og sjenert, selv om hun var i desperat behov for hjelp.» fortsetter Jessica.

Veterinæren som undersøkte puddelen mistenkte at hun hadde blitt brukt til avl i årevis, ettersom brystkjertlene hennes var hovne.

Når hun endelig ble reddet fra den forferdelige kjelleren, klarte hun ikke å ta øynene sine bort fra solen. Det var som om hun aldri hadde sett dagslys før.

Hun hadde heller ikke kjent følelsen av gress under potene før – men nå er all lidelsen over og hun får leve et fritt og friskt liv med sin nye eier.

Se redningen og hundens utrolige forvandling i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook