Moren får sjokk når dobermannen biter datteren. Så ser hun på labben hans og innser hva som har skjedd!

De aller fleste hunder er fantastiske følgesvenner, som aldri i verden ville ha skadet noen. Men dessverre kan det skje at hunder oppfører seg aggressivt mot andre dyr og mennesker.

Det er ofte de store hunderasene som er beryktet for å være mest aggressive, selv om det ikke nødvendigvis stemmer. Det vet hundeeieren Catherine Svilicic godt.

Hun ble sjokkert når hun så at familiens hund, en dobermann de hadde adoptert noen dager tidligere, bet den 17 måneder gamle datteren hennes. Men så oppdaget hun det utrolige…

Hendelsen fant sted i oktober i 2007, når datteren Charlotte og hunden Khan lekte i familiens hage.

«Khan ble plutselig veldig aggressiv og knurret mot Charlotte. Han prøvde å dytte henne, men fikk det ikke til. Så bet han tak i bleien hennes og kastet henne over en meter bortover plenen.» forteller Catherine.

Catherine ble rasende på den store hunden – men så la hun merke til noe på bakken: en giftig slange!

Khan bjeffet og knurret på slangen, før han plutselig trakk seg ynkende tilbake i smerter. Slangen hadde bitt ham.

Heldigvis rakk Catherine å ta ham med til veterinæren før det var for sent. Khan fikk en sprøyte med motgift, og alt gikk bra.

Khan hadde bare vært i familien i noen dager, men han ofret sitt eget liv for å redde den lille jenta. Slangen, som var en brunsnok, kunne ha tatt livet av både han og Charlotte – men heldigvis gikk det bra til slutt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!