Den unge kvinnen gir kjæresten et ultimatum: «Du må velge enten meg eller hunden!»

Alle som på et eller annet tidspunkt i livet har hatt en hund, vet hvor annerledes livet blir så fort du får en firbent bestevenn i hus.

Ørene dine blir med jevne mellomrom overrasket med uventede bjeff, møbler og innredning blir på mystisk vis bitt i stykker, og det er hår overalt. Men for oss som virkelig elsker hunder, er dette en pris verdt å betale – for det man får til gjengjeld er så mye mer.

Men det finnes mennesker som ikke synes det er verdt det. Denne kvinnen her for eksempel, var overhode ikke noe begeistret over kjærestens hund, en Beagle ved navn Molly.

Det ble faktisk så ille at hun til slutt stilte kjæresten et ultimatum: han måtte velge hvem han skulle beholde – hun eller hunden. Heldigvis visste mannen råd…

Mannen la ut en annonse på nett:

«Kjæresten min liker ikke hunden min Molly, så jeg må omplassere henne. Hun er renraset og fra et velstående område. Jeg har hatt henne i 4 år. Hun liker å leke, er ikke helt dressert. Hun har langt hår og langt negler, så det er litt arbeid med henne – men hun elsker å få dem stelt. Er våken hele natten og bråker, men sover når jeg jobber. Spiser bare den beste, dyreste maten. Kommer ALDRI å møter deg ved inngangsdøren etter en lang dag på jobb. Hun biter ikke, men kan være utrolig slem.

Så… Hvis noen er interessert i min 30 år gamle egoistiske kjæreste? Kom og hent henne! Jeg og hunden min vil ha henne omplassert snarest mulig!»

Det kan trygt sies at det var helt uaktuelt for denne mannen å gi fra seg hunden sin til fordel for kjæresten. Det skjønner vi godt – bare se så søt hun er!

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook