Med tårer i øynene tar hun et siste farvel med den gravide sauen. Så oppdager hun det utrolige!

Alle som har vært med på en fødsel før vet hvor utrolig mirakuløst det faktisk er, selv om alt ikke alltid går som planlagt. Det skjer ofte uforutsette ting, både på godt og vondt.

Når Amy Hills 10 år gamle får Dotty var gravid, var det mye spenning i lufta. Dotty hadde fått lam flere ganger før, og det hadde alltid gått bra. Men denne gangen var noe annerledes.

Midt i svangerskapet begynte Amy å bli bekymret. Noe var galt med Dotty.

En morgen fant Amy sauen bevisstløs. Dotty hadde problemer med å puste, så Amy ringte veterinæren umiddelbart.

Dyr som er gravide med store kull kan få svangerskapsforgiftning, og det var det Amy mistenkte hadde skjedd.

Hos veterinæren fikk Dotty den behandlingen hun trengte, men tilstanden var fortsatt alvorlig. Dotty var fortsatt bevisstløs, og magen hennes rørte ikke på seg.

«Tanken på at vi kanskje måtte avlive henne plaget meg lenge. Vi ga henne en sprøyte med et siste håp om at lammene skulle komme ut. Jeg undersøkte henne flere ganger, men ingenting skjedde.» forteller Amy.

Alt håp så ut til å være ute, og Amy gjorde seg klar til å ta farvel med sitt elskede får. Men så snudde alt!

Når Amy nærmet seg Dotty for å si farvel, så hun noe ved siden av henne som rørte på seg. Det var fire helt friske lam!

«Jeg fikk frysninger. Jeg skal ikke lyve, jeg gråt i en halvtime etter at jeg fant dem i morges. Og jeg er utrolig lettet over at Dotty også overlevde.» sier Amy.

Dottys kompliserte fødsel ble også hennes siste. Nå kan hun nyte livet uten flere svangerskap, og uten risiko for at noe lignende skjer igjen.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!