Hunden er så stor at alle tror bildene er falske. Men DNA-et hans avslører det utrolige!

Menneskets beste venn, hunden, stammer egentlig fra ulven. Det er noe de aller fleste vet. Men ingen hunder er mer lik forfedrene sine enn denne karen. Han er en hybrid. En blanding av både hund og ulv.

Blandinger som dette er ikke akkurat vanlige husdyr. De kan være upålitelige og vanskelige å temme, avhengig av hvor stor andel ulv de er.

Dette enorme dyret heter Yuki og veier hele 54 kilo. Han er så stor at mange som ser bilder av ham på internett begynner å tvile på om bildene er ekte. Men Brittany Allen, kvinnen ved siden av ulvehunden, svarer skeptikerne på følgende spøkefulle måte:

«Dette er ansiktsuttrykket til Yuki når noen sier at bildene av han er redigert. Det er bare dårlige vinkler som får han til å se stor ut. Noe vi alle har…»

Men det er ikke bare Yukis størrelse som er utrolig. Historien hans er også ekstraordinær.

«Vi reddet ham fra en mislykket kjæledyrsituasjon. noen hadde kjøpt han av en oppdretter, og fant senere ut at de ikke klarte å håndtere han. Så ble han levert inn til organisasjonen vår, Shy Wolf Sanctuary, og siden har vi tatt vare på ham.» forteller Brittany.

Ifølge de ansatte på Shy Wolf Sanctuary er Yuki 87,5 prosent gråulv, 8,6 prosent sibirsk husky og 3,9 prosent schæfer. Og siden han er mer ulv enn hund, er han ikke særlig egnet som kjæledyr – men Yuki trives godt med folkene på Shy Wolf Sanctuary i Florida.

«Yuki er et av de mest interessante dyrene på reservatet.» sier en annen arbeider ved organisasjonen.

«Det er ikke lett å komme seg innpå han, men det er noen få mennesker som virkelig har klart å blitt venn med ham.»

Yuki ser ut til å like kvinner bedre enn menn. Når han møter noen han liker, hilser han på de ved å hyle – noe som har gitt ham kallenavnet «Woowoo».

Til tross for at han er mer rovdyr enn husdyr, er han glad i alle på Shy Wolf Sanctuary. Han er i gode hender og det vet han godt.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Brittany Allen (@brit_allen_)