Kvinnen får en tragisk nyhet om sin elskede hund. Så gjør hun det eneste hun føler er riktig!

24-åringen Lindsey Hutslar fra Ohio i USA elsker hunden sin mer enn noe annet i verden. Hun har hatt den nå 5 år gamle huskyen Irie siden han var en liten valp, men for 4 måneder siden fikk hun en dårlig nyhet.

Irie ble diagnostisert med uhelbredelig kreftsvulst i snuten.

Etter å ha kommet seg over sjokket etter diagnosen, bestemte Lindsey seg for å gjøre hundens siste måneder så bra som mulig. Så lagde hun seg en liste over ting Irie skulle få oppleve før tiden rant ut.

På listen var blant annet kulinariske opplevelser med biffmiddag, hundekjeks og donuts, men også morsomme aktiviteter som kajakkpadling, campingtur og utflukt til en gresskaråker.

Men et av høydepunktene var et besøk på brannstasjonen – fordi Irie elsker lyden av sirener.

Men mens alle disse minneverdige opplevelsene fant sted, vokste Iries svulst seg større. I tillegg spredte kreften seg til resten av kroppen hennes. Hundens tilstand ble verre for hver dag, helt til Lindsey omsider bestemte seg for å gjøre slutt på lidelsen hennes. Men ikke før hun fikk feiret bursdagen sin!

Iries siste dag ble tilbrakt på favorittstedet hennes, i den lokale parken.

Det er alltid trist å måtte si farvel til kjæledyret sitt, men Lindsey gjorde virkelig alt hun kunne for å gjøre den siste tiden så fin som mulig.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook