Hunden var forlatt og i ferd med å sulte ihjel. Så dukket de reddende englene opp!

Når man skal skaffe seg et kjæledyr er det mye man må tenke på. Det er en stor avgjørelse, og man må tenke langt fram i tid. Dessverre er det mange som ikke skjønner det – og da går det ofte utover dyrene.

Det vet denne hunden alt om. Han ble funnet forlatt og nesten helt ihjelsultet i Fort Lauderdale i Florida. Hunden ble funnet innelåst i et bur utenfor et tomt hus, av noen barn som lekte i nærheten. Eierne hadde flyttet, og forlatt hunden uten mat og drikke.

Barna kontaktet politiet etter funnet, og når politiet ankom ble de helt sjokkert over hundens tilstand. Det var nesten bare skinn og ben igjen av den ca. 3 år gamle Pitbullblandingen.

De tok ham med til en nærliggende dyrevernorganisasjon, hvor det ble klart hvor alvorlig tilstanden hans faktisk var. En pitbullblanding som dette i denne alderen skal egentlig veie rundt 29 kilo. Dice, som han ble døpt, veide bare 14 kilo.

Det var et mirakel at han i det hele tatt var i live enda. Han klarte knapt å stå oppreist, og kollapset bare han prøvde å ta noen få skritt.

Tracey Godin, en av organisasjonens frivillige, ble umiddelbart forelsket i den lille stakkaren. Hun tok ham med til en veterinær, og deretter rett hjem for å pleie ham tilbake til god helse.

Sammen med datteren Micaela tok Tracey godt vare på den tynne hunden, og det tok ikke mer enn en uke før det begynte å vises. Han la på seg 5 kilo, og etter bare tre uker hadde han gått opp fra 14 til 29 kilo.

Holdningen og humøret forandret seg også drastisk. Nå gjør han ikke annet enn å smile fra øre til øre!

Når han var helt frisk, hadde ikke Tracey og Micaela noen problemer med å finne et nytt hjem til ham. Og når man ser på bildene er det vanskelig å tro at denne forandringen skjedde på så kort tid.

Ingen dyr fortjener å bli forlatt til å sulte. Heldigvis gikk det bra til slutt for lille Dice.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook