Den ensomme enken hadde mistet livsgnisten helt. Så begynner naboens hund å besøke henne!

Når Sally Rewehooer mistet mannen sin på 90-tallet, var sorgen stor. Slektningene hennes bor spredt på forskjellige steder i landet, så hverdagen ble fryktelig ensom – og hun mistet etterhvert livsgnisten helt.

Men så begynte hun plutselig å få uanmeldte besøk av Brody, nabofamiliens hund…

Det var som om Brody visste at Sally følte seg ensom, og han gikk derfor bort for å trøste henne. Først et par ganger i uka, så en gang hver dag. Nå besøker han den gamle enken flere ganger daglig, og det har virkelig gitt Sally gleden tilbake!

«Det er så fint å ha Brody som selskap. Han er med meg når jeg slapper av ute i hagen, eller når jeg går til kirken. Noen ganger hopper han også inn i bilen min, fordi han er nysgjerrig på hvor jeg skal.» forteller Sally.

Denne fantastiske hunden visste at naboen trengte litt selskap, og tok derfor initiativet selv – noe han fikk smil, latter og masse kjærlighet tilbake for. Hunder er virkelig fantastiske dyr!

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!