Hjerteknust dyrlege avslører: Dette gjør kjæledyret ditt minutter før det avlives!

Å måtte ta farvel med kjæledyret sitt er utrolig vanskelig, uansett om det kjæledyret har levd et langt og lykkelig liv. Enden er alltid trist.

Mange velger å få en veterinær til å avlive kjæledyret sitt når alder eller sykdom blir uutholdelig, og det er forsåvidt bra hvis dyret lider. Men dessverre så vil ikke alle eierne være med helt til siste slutt. De klarer ikke å se med egne øyne at kjæledyret deres sovner inn.

Det har nå knust hjertet til en veterinær, som ønsker å være anonym, og han forteller nå hvordan dyrenes siste minutter i live oppleves, i et hjerteknusende innlegg på Facebook.

«Når du eier et kjæledyr, er det uunngåelig at dyret dør før deg. Så hvis du velger å ta med kjæledyret ditt til dyrlegen for å gi det en human og smertefri død, vil jeg at du skal vite dette.

Du er midtpunktet i dyrets liv. Det har kanskje bare vært en liten del av ditt liv, men for dyret er du alt. Dyret gir deg all sin kjærlighet og lojalitet. Det er sørgelig hver gang man mister et kjæledyr, men det er nesten uunngåelig. Men vær så snill, ikke forlat kjæledyret ditt.

Ikke la dem dø i et rom fullt av fremmede mennesker. Ikke vær feig fordi du føler det blir for vanskelig for DEG å se at kjæledyret ditt dør.

Tenk på hva dyret føler når han eller hun er enten syk eller gammel, eller begge deler, og du forlater rommet. Ville du ha tilbrakt dine siste timer og minutter med de du elsker over alt på jorden? Eller i et rom fullt av fremmede?

Hilsen en hjerteknust veterinær.»

Del dette viktige budskapet med alle du kjenner!

Lik oss på Facebook