Først ble krypskytteren trampet ihjel av en elefant. Så ble han spist av løver!

352

En krypskytter var på jakt etter neshorn i østre Sør-Afrika tidligere denne uken, når det skjedde noe helt uventet. Mannen, som hadde planlagt å skyte og drepe uskyldige dyr ulovlig, ble først trampet ihjel av en stor elefant. Så kom det en flokk med løver og forsynte seg av ham.

«Det er ulovlig å gå inn i Kruger nasjonalpark, og til fots kan det være veldig farlig. Det er mange farer i parken, noe denne hendelsen er et godt bevis på.» sier Glenn Phillips, nasjonalparkens oppsynsmann til New York Times.

Nasjonalparken rapporterer på nettsiden sin at det ble funnet levninger av mannen, i form av et menneskelig kranie, samt et par bukser. Alle bevisene indikerer at han ble spist av en flokk løver.

«Det finnes mange neshorn i parken, og personalet har derfor hatt store problemer med krypskyttere som sniker seg inn for å jakte på de. Bare iløpet av de siste ti årene har rundt 8000 neshorn blitt drept.» legger de til.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!