Først ble krypskytteren trampet ihjel av en elefant. Så ble han spist av løver!

En krypskytter var på jakt etter neshorn i østre Sør-Afrika tidligere denne uken, når det skjedde noe helt uventet. Mannen, som hadde planlagt å skyte og drepe uskyldige dyr ulovlig, ble først trampet ihjel av en stor elefant. Så kom det en flokk med løver og forsynte seg av ham.

«Det er ulovlig å gå inn i Kruger nasjonalpark, og til fots kan det være veldig farlig. Det er mange farer i parken, noe denne hendelsen er et godt bevis på.» sier Glenn Phillips, nasjonalparkens oppsynsmann til New York Times.

Nasjonalparken rapporterer på nettsiden sin at det ble funnet levninger av mannen, i form av et menneskelig kranie, samt et par bukser. Alle bevisene indikerer at han ble spist av en flokk løver.

«Det finnes mange neshorn i parken, og personalet har derfor hatt store problemer med krypskyttere som sniker seg inn for å jakte på de. Bare iløpet av de siste ti årene har rundt 8000 neshorn blitt drept.» legger de til.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook