4 tenåringer torturerte og tente på hunden. Slik ser den lille stakkaren ut i dag!

Noen ganger gjør mennesker helt umenneskelige ting mot dyr. Ting som for de fleste av oss er helt ufattelige. Det vet den lille hunden Chunky altfor godt.

Han fikk et grusomt møte med en gruppe tenåringer, som kidnappet han fra eieren. De matet han med narkotika, brakk bena og nakken hans, og satte fyr på ham – før de dumpet ham som søppel.

«Det var det desidert verste jeg hadde sett. Jeg får frysninger bare av å tenke på det. De var unge, ruspåvirkede mennesker, men det de utsatte hunden for var så grusomt og barbarisk at det er ufattelig. Chunky ble funnet med brukne ben og nakke, og brannskader over hele kroppen.» forteller Caroline Doe, som jobber for organisasjonen RSPA (Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals).

Utrolig nok overlevde Chunky den grusomme torturen.

Chunky ble behandlet for skadene, som de skyldige tenåringene måtte betale for, og er nå tilbake hos eierne sine. Han er fortsatt en glad og elskende hund, men han er noe preget av den forferdelige hendelsen.

Møt Chunky i videoen nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook