Den deprimerte hunden satt alene i 2 år. Men SE nå når hun kjenner en kjent duft!

Når hunden Pakita kom til hundehjemmet El Arca Animal Partido de Mar Chiquita, hadde hun vandret gatelangs alene. Hun ble tatt i mot med åpne armer av hjemmets frivillige arbeidere, deriblant Silvia Ferreya.

Pakita ble boende der i 2 år, uten at noen klarte å spore opp eieren hennes, eller noen andre som visste noe om hvor hun kom fra. Og de 2 årene var både lange og ensomme for den stakkars hunden, som stort sett satt i et hjørne for seg selv.

Arbeiderne gjorde så godt de kunne for å finne et hjem til Pakita. De bestemte seg for å publisere et bilde av henne på Facebook, i håp om å tiltrekke seg potensielle adoptivfamilier.

Men det var ingen enkel oppgave å ta et bilde av henne. Hun krøp alltid sammen, og snudde blikket bort fra kameraet – men til slutt fikk de tatt et brukbart bilde. Og det var alt som skulle til…

«Nesten umiddelbart etter at vi la ut bildet, fikk vi melding fra en kvinne som sa at hunden tilhørte sønnen hennes, og at han hadde lett lenge etter henne!» forteller Silvia.

Kvinnen kunne fortelle at sønnen, Ariel Naveria, trodde han aldri skulle få se sin elskede hund igjen. Men neste dag kom han for å hente henne, og gjenforeningen etterlot alle i tårer.

I begynnelsen var Pakita litt skeptisk, og gjemte seg bak en av de frivillige. Men så fort hun dro kjensel på lukten av Ariel, lyste hun opp!

Se den rørende gjenforeningen i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook