Veterinæren ser en boks i snøen etter at brøytebilen kjører forbi. Så oppdager han det utenkelige!

Jeg vet ikke hvordan det er med dine katter, men katten min elsker virkelig å være ute når det er mye snø. Han venter utålmodig ved døren, og i det jeg åpner døren løper han lynraskt ut. Men det tar ikke lang tid før han vil inn igjen.

Kanskje er det fordi snøen er så kald og våt? Men dessverre har ikke alle katter det så godt at de bare kan komme inn og varme seg når det blir for kaldt.

Når Donald Czyzyk var på vei til jobben sin hos Happy Tails Humane Society, en dyrevernsorganisasjon, fikk han sjokk av synet som møtte ham i innkjørselen. Midt i den dype snøen stod det et bur – med en iskald katt i!

Donald, som jobber som veterinærassistent hos Happy Tails, tok med seg buret og løp innendørs i full fart. Han var bekymret for at det var for sent for den lille stakkaren.

Han åpnet buret og tok ut den iskalde pusen, som hadde pelsen full av snø og is.

«Hun hadde ingen skader, men hun var veldig våt og kald.» forteller Donald.

Ingen vet hvor lenge katten hadde vært ute i kulden, men Donald fikk varmet den opp før den fikk noen skader.

Vinteren har vært ekstrem, og brøytebilene hadde laget store brøytekanter langs veiene. Men heldigvis klarte Donald å få øye på buret fra veien.

Etter den lille katten på mirakuløst vis overlevde den nådeløse kulda, ble hun døpt Vinter.

«Vinter er veldig utadvent, morsom og har en fantastisk personlighet.» forteller Donald.

Det viste seg at Vinter var rundt 1 år gammel, men de tidligere eierne kunne ikke spores opp. Men nå har hun fått et varmt og trygt hjem, fullt av kjærlighet.

De som var ansvarlig for å dumpe henne ute i kulden får altså fortsette livene sine uten konsekvenser for den grusomme handlingen.

Men heldigvis finnes det mennesker som Donald.

Del gjerne historien med vennene dine på Facebook!