4 hunder venter spent på eieren som er innlagt på sykehus. Nå røres hele internett av det fine synet!

Forholdet mellom en hund og eieren er noe veldig unikt. Det er et utrolig sterkt bånd, og derfor er det så trist når en eier mister hunden sin. Men noe som kanskje er enda tristere – at en hund mister eieren sin.

Våre firbente venner står ved oss gjennom tykt og tynt. De venter på oss ved inngangsdøren når vi kommer hjem – eller når vi er innlagt på sykehus.

Ana Christina Mamfrim, en resepsjonist ved Alto Valle Regional Hospital i Brasil, jobbet nattskift da det plutselig kom en hjemløs mann – med 4 hunder på slep. Mannen trengte medisinsk hjelp, men de 4 hundene hans nektet å forlate hans side – og ventet derfor ved inngangen.

«I dag opplevde jeg dette på jobb: Rundt klokken 3 om morgenen, på sykehuset der jeg jobber, fikk en hjemløs mann behandling – mens vennene hans ventet ved døren.

Dette er en mann som ikke har noe luksus i livet sitt. En mann som kjemper mot hunger, kulde, smerte og ondskap – men han har sine beste venner ved sin side. I bytte mot mat får han masse kjærlighet og varme.» skriver resepsjonisten i et innlegg på Facebook.

Innlegget fikk fort mye oppmerksomhet og har nå blitt delt over 75.000 ganger.

«Jeg vet ikke hvordan livet hans er fordi han på bor gata, men jeg dømmer ikke. Men jeg beundrer og respekterer kjærligheten han gir dyrene sine. Det vistes så godt når de sto der i inngangen og ventet på ham, hvor mye han betyr for de.» skriver hun videre.

Hundene ventet tålmodig, helt til mannen var ferdig en time senere.

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook