Mannen oppdaget at han hadde mus i hagen. Da bestemte han seg for å gjøre dette for de!

Når Simon Dell fra Sheffield i Storbritannia oppdaget at han hadde mus i hagen, visste han umiddelbart hva han skulle gjøre. Den kreative dyrefotografen bestemte seg for å gripe muligheten til å ta noen unike bilder.

«Siden jeg er en ivrig dyrefotograf, tar jeg ofte bilder av fugler jeg ser i hagen min. Men en dag så jeg en søt liten mus i gresset, som sto oppreist. Og det viste seg at hun ikke var alene.» forteller Simon.

Da oppdaget han at det bodde en hel musefamilie i hagen hans – og da fikk han en god idé.

Simon bestemte seg for å bygge en liten landsby til sine nye naboer. De søte små gnagerne fikk små hus, en liten lekeplass og til og med en liten sykkel.

«Det er mange katter som streifer rundt i nabolaget, så den lille landsbyen gir musefamilien litt trygghet.» forteller han.

«Jeg elsker naturen, og det varmer virkelig hjertet mitt å se at jeg kan dele hagen min med disse vakre dyrene. De er bare så utrolig søte!»

Men etter at landsbyen var ferdig, følte Simon fortsatt at det var noe som manglet. Så nå sørger han hver dag for at familien har noe å spise.

«Hvis jeg går meg en tur i området, plukker jeg gjerne med meg bær, nøtter og lignende, og tar det med tilbake til musefamilien.»

Møt musefamilien og se den fantastiske landsbyen deres i videoklippet nedenfor.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!Lik oss på Facebook