Chuck var på vei til jobb på en helt vanlig dag. Så fikk han plutselig øye på en kattunge midt i veien!

729

Noen ganger vet jeg rett og slett ikke hva jeg skal synes om mennesker. Vi gjør fantastiske, nyttige og fine ting som gjør verden til et bedre sted – men samtidig er det så mye grusomt som skjer.

Det var en mørk høstmorgen når Chuck Hawleys var på vei til jobben sin i Salem i USA. Plutselig fikk han øye på en mørk skikkelse i veibanen. Bilene svingte unna akkurat tidsnok for å ikke treffe den mørke skikkelsen, som Chuck først trodde var en eske.

Men det viste seg å være en hjelpeløs liten kattunge!

«Jeg tenkte at den kanskje hadde trampet i noe klissete og blitt sittende fast på veien.» forteller Chuck i et Facebook-innlegg.

Chuck skyndte seg å stoppe trafikken, slik at han kunne redde den lille stakkaren. Men når han nærmet seg, innså han at noen hadde limt fast det hjelpeløse dyret til asfalten.

«Det var lett å få løs forbeina hennes, men bakbeina satt godt. Jeg måtte skrape løst limet  fra bakken og ta det med.» sier han.

Etter å ha reddet kattungen fra den livsfarlige veien, tok han henne med seg på jobb, hvor hun fikk seg en grundig vask og litt mat. Men for å få bort alt klisset på potene hennes, måtte han ta henne med til en veterinær.

Chuck bestemte seg for å beholde kattungen, og ga den navnet Sticky.

Facebook-innlegget hans har blitt delt nesten 200.000 ganger. Chuck synes det er forferdelig at noen bevisst gjorde dette mot Sticky, men han vet også at det er mange som er enige med ham.

Del gjerne artikkelen med vennene dine på Facebook!