Kvinnen er gravid og i ferd med å føde. Men ikke uten hjelp fra sin beste venn!

Kristin Waner har en jobb hvor ingen arbeidsdager er like: hun er en fødselsfotograf. Kvinnen fra Texas blir med forventningsfulle par på den emosjonelle berg-og-dalbanen et svangerskap medfører.

For Kristin er hver fødsel spesiell, men én skilte seg ut – takket være et familiemedlem som var veldig ivrig.

Corgien Ranger fotfulgte eieren Brooke gjennom hele svangerskapet, og var kanskje den som gledet seg mest til å ønske familiens nye medlem velkommen.

«Fra det øyeblikket jeg kom inn døren, var Ranger allerede i full spenning. Han følte at noe var i ferd med å skje. Han hilste på meg, og løp tilbake til rommet hvor Brooke lå.» forteller Kristin.

«Ranger lå under sengen og hørte på at Brooke ropte og skrek. Av og til hoppet han opp på sengen for å gi henne et beroligende kyss. Det var så vakkert å det dette fantastiske forholdet mellom mor, baby og menneskets beste venn. Det er noe man ikke får se hver dag.»

«Når Brooke satte seg i badekaret for å føde, skjedde alt veldig fort. Ektemannen og jordmoren var like ved siden av henne hele tiden – og Ranger fortsatte jobben sin med å roe ned Brooke.»

«Gleden var stor når lille Berkeley omsider ble født, og Ranger løp umiddelbart bort for å hilse på sin nye lillesøster. Det var kjærlighet ved første blikk!»

«Når jeg kom hjem, så jeg gjennom alle bildene – og alle de fantastiske øyeblikkene. Jeg sendte de til Brooke, som ikke hadde tenkt over at Ranger var ved siden av henne gjennom hele reisen.»

«Jeg kan ikke vente med å se hvordan forholdet til Ranger og Berkeley utvikler seg. Jeg håper han hjelper henne gjennom vanskelige ting i livet, som han allerede har gjort med Brooke.»

Del gjerne den rørende historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook