En mystisk hund følger etter paret i skogen. Når de ser på halsbåndet hans, innser de hva den gjør der!

Scott Brown og hans kone Get Naka elsker naturen. Noe av det beste de vet er å gå turer i skog og mark, og oppdage nye steder.

Men når ekteparet var på en tur på Mount Teneriffe i Washington, fikk de plutselig øye på en mystisk skapning i det fjerne.

Get trodde først det var en bjørn, men verken Scott eller Get kunne se hva det var – så de bestemte seg for å nærme seg forsiktig for å undersøke nærmere.

Ved en nærmere titt viste det seg at det var en svart labrador!

Hunden var både vennlig og glad. Og til parets store overraskelse så han ut til å være lommekjent i området.

Men til tross for at hunden ga paret godt selskap på turen, var det noe som ikke stemte. Hunden hadde halsbånd på seg, men eieren var ikke å se noe sted. Hundens identitet ble dog avslørt når Scott tok en nærmere titt på halsbåndet:

«Hei, jeg heter Smokey. Jeg bor i nærheten, vær så snill, ikke ta meg. Jeg liker å slå følge med turgåere. Ingen grunn til bekymring, jeg går hjem når jeg blir sliten. Takk for at du er snill med meg.» sto det.

Etter turen ble paret eskortert tilbake til parkeringsplassen av Smokey. Ekteparet ble rørt av den nye vennen sin, og fulgte i spenning med på at han tuslet tilbake inn i skogen.

Del gjerne artikkelene med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook