Han ser en hund på bunnen av den 100 meter dype sprekken. Og handler umiddelbart!

Da Kent skulle ut å gå seg en tur i Grand Canyon, hadde han ingen anelse om at turen ville forandre hele livet hans.

Da han gikk langs stien, så han ned i en av de mange sprekkene. Plutselig så han noe på bunnen som rørte på seg!

Da han undersøkte det nærmere, så han at det var en liten hundevalp. Sprekken var nesten 100 meter dyp, men valpen så ikke ut til å ha noen brukne ben. Det første Kent tenkte da var at noen måtte ha forlatt hunden der.

Kent skjønte at han ikke bare kunne forlate valpen der, men han hadde ikke redskapene til å få ham opp. Men han klarte å senke litt mat og vann ned til valpen, før han returnerte fullt forberedt neste dag.

Han festet et tau til ATV’en sin og klatret ned til bunnen. Men der ble han møtt av en ny utfordring: nede i sprekken var det en labyrint av trange tunneler og smale passasjer, noe som gjorde det veldig vanskelig å finne valpen.

Men med noen godbiter og litt lokking kom valpen til slutt frem. Den var underernært og svak, men logret med halen av takknemlighet til sin reddende engel. Kent ble umiddelbart forelsket i den lille valpen. Han adopterte den selv, og ga ham navnet Riley.

Det første han gjorde var å ta med seg Riley til en veterinær for en undersøkelse. Valpen var litt engstelig til å begynne med, men fant seg sakte men sikkert til rette hos Kent.

I Kents omsorg gikk Riley opp fra litt under 8 kilo, til 34 kilo! Nå er han helt frisk, og han nyter et liv fylt med kjærlighet og mange eventyr med Kent. Han elsker å svømme og gå turer i skogen med sin beste venn.

Men det var ikke bare Kent som reddet Riley. Kent sier at Riley også reddet ham. Kent hadde vært gjennom en traumatisk periode, og Rileys kjærlighet hjalp han gjennom den tunge tiden.

Og nå har Riley fått seg enda en venn. Kent adopterte en annen hund for å gi Riley litt selskap.

Del gjerne den fantastiske historien med vennene dine på Facebook!

Lik oss på Facebook